Balans Werk-privé

Wensen zijn voorgevoelens van hetgeen je in staat bent te realiseren

Energiemanagement

Een training die een stap verder gaat dan timemanagement. Want naast effectief en efficient werken is het ook nodig goed met je energie om te gaan. Dit om goede prestaties te kunnen blijven leveren. Naast tips en tricks sta je in deze training stil bij de invloed van jouw persoonlijkheid op het omgaan met timemanagement en energiemanagement.

In je kracht en in balans

Wil je je steviger voelen. Meer overtuigingskracht hebben wanneer je iets zegt, bijvoorbeeld in een vergadering. Zoek je een balans tussen werk en prive. Of juist een balans in jezelf. Ben je niet altijd trouw aan datgeen wat je eigenlijk zou willen doen op je werk. Wil je datgene doen wat bij jou past, en daar met heel je persoon achter staan. Ben je op zoek naar meer inspiratie op je werk. Wil je meer zelfvertrouwen voelen. Dan kan deze training je op weg helpen.

Anurag ten Klooster van Miraconsult heeft jarenlang ervaring met het verzorgen van Trainingen binnen organisaties en op individuele trainingen. Ze heeft honderden medewerkers begeleid op dit gebied. Het beste wordt deze training afgestemd op uw organisatie.

Neem contact op voor een op maat gemaakte incompany training voor uw medewerkers.