Referenties Bedrijven

Aanvaard wat je niet veranderen kunt, maar verander wat je niet aanvaarden kunt.

Anurag ten Klooster van Miraconsult heeft met succes trainingen verzorgd voor medewerkers of leidinggevenden van de volgende organisaties:

ABN-AMRO
ING
RABOBANK
Delta Loyd
Zilveren Kruis
Havenbedrijf Rotterdam
Havenbedrijf Amsterdam
Partou Kinderopvang
Gemeente Delft
Gemeente Den Haag
Gemeente Utrecht
Gemeente Breda
Gemeente Eindhoven
Stadsdeel Amsterdam Zuid
Tropeninstituut
Centocor
Ernst en Young
AON
Vrije Universiteit
CWI
Nederlandse Bank
Advocatenkantoren
Vomar
Albert Heyn
Heiniken

CZ

Achmea

Scania

Voednet

Referenties deelnemers:

Anurag is klantgericht, procesmatig sterk, in verbinding met zichzelf en de ander. Ze staat stevig in haar vak. Anurag is helder in haar communicatie. Ze is goed in het leiden van coachings en counsellingsprocessen zowel individueel als in groepen. Ze heeft tact, geduld en ze geeft ruimte. Professional pur sang, ze weet waar ze het over heeft en ze is zeer sensitief waardoor inzicht geboden wordt aan haar klanten”.(opleider Lya ACC)

Met Anurag is het goed samenwerken. Ze heeft veel en brede ervaring en dit merk je aan haar in- en output. Anurag snapt snel wat de bedoeling is en kan met een beperkt aantal overlegmomenten uitstekend verschillende programma’s neerzetten en uitvoeren. Voor een groep straalt ze rust uit, leidt ze op een prettige manier en geeft ze deelnemers ruimte voor eigen inbreng. Voor Louter Bedrijven en Vrouwenwoensdag is haar betrokkenheid erg waardevol. Met betrouwbaarheid en consistente kwaliteit is ze er als je haar nodig hebt: dan staat ze er en hoe!” (Grace Dias, Louter Bedrijven)

‘Ik ben oprecht onder de indruk van de wijze waarop jij ons in de training hebt begeleid. Scherp, intelligent, confronterend, maar met compassie en volledig ‘in control’. Ik kijk terug op een intense en bijzondere training die me veel inzichten heeft opgeleverd. Dank je wel.'(O. S, manager Achmea)

‘Anurag is een erg plezierige trainer, ze geeft mensen een gevoel dat ze zich op hun gemak voelen en open te zijn over zichzelf. Ik heb veel inzicht in mezelf gekregen en weet wat mijn zwakke en sterke kanten zijn en hoe daarmee om te gaan. Anurag heeft veel mensenkennis en weet net de punten in jou naar boven te halen en daarmee aan de slag te gaan. Ik heb met veel plezier deze cursus gevolgd en dit is mede te danken aan de professionaliteit van Anurag. Ik kan en laat nu meer van mezelf zien richting anderen, Anurag heeft me dat geleerd in de cursus. Ook mijn leidinggevende heeft gezegd dat het mij goed heeft gedaan deze cursus te volgen en dat zij in de maanden dat ik de cursus volgde verbeteringen zag. Ik zal mensen jou naam adviseren.'(L. M., redacteur).

‘Your top qualities: Great Results, High Integrity, Creative. I have experienced Anurag as a well-educated and expert trainer. She managed to really get to the core of the needed training and showed the right expertise and knowlegde to be an effectieve and inspiring trainer! She has a very unique and challinging approach in her sessions that build up to the best possible results!’ (Marina Wekking, Accountmanager Campina).

‘Anurag is een gepassioneerde professional met grote expertise op het gebied van Persoonlijke Inspiratie en Effectiviteit. Ik heb een opleiding Systemisch Waarnemen gevolgd bij haar…met veel plezier en voor mij persoonlijk met groot resultaat! Anurag werkt vanuit rust, met persoonlijke aandacht, in contact en zonder oordeel waardoor ze in staat is om mensen te raken en inzichten te geven. Een mooie en waardevolle ervaring!’ (Marielle van der Linden, teamleider en trainer Boertien Training)’.

‘Ik heb jou tijdens de training als zeer open, gezellig en vertrouwd ervaren. Je hebt veel geduld en bent in staat om op een hele professionele manier je cursisten meer inzicht te geven in hun eigen “ik”. Als mens ben je warm, gevoelig en sociaal. De feedback die je gaf was eerlijk, soms confronterend, maar altijd positief. (A.P., beleidsmedewerker Scania).

‘Ik heb Anurag tijdens de training leren kennen als een vakkundig trainer met een goede kennis van zaken en helder inzicht in hoe haar cursisten in elkaar zitten. Zij kan dit inzicht effectief inzetten zodat de cursisten op een andere, open manier naar hun eigen functioneren en karakter kijken. Als cursist leer je zo heel goed vragen te stellen over je eigen funcioneren en krijg je een beter inzicht ni hoe je op anderen over kan komen. De handvaten die Anurag je aanreikt helpen je inzicht te krijgen en na te denken, niet alleen over je functioneren als medewerker van een bedrijf, maar ook als prive persoon. De training die ik heb gevolgd heeft mij zeker geleerd met een andere blik naar mezelf te kijken en daar heb ik dagelijks plezier van. Haar sterke kant in de training persoonlijke effectiviteit vond ik dat zij in een dag tijd een groep volslagen vreemden weet samen te smeden tot een hechte groep die volstrekt open en eerlijk met elkaar de training volgt. Ook haar humor en vrolijke natuur dragen bij aan een prettige en veilige omgeving voor cursisten om te experimenteren en het geleerde op elkaar in praktijk te brengen. Zij wisselt diverse werkvormen gebalanceerd af en geeft de cursisten volop de gelegenheid zelf een inbreng te hebben in het programma zonder daarbij de leerdoelen uit het oog te verliezen.’ (Christel Schippers, plaatsverv. voorzitter examencommissie, Luchtverkeersleiding Nederland).

‘Ik heb Anurag leren kennen als een bijzondere kundige, flexibele en doelgerichte trainer. Zij wist de cursus perfect op de behoefte van de groep af te stemmen. Tijdens de diverse oefeningen gaf zij de cursisten op een hele uitnodigende manier de gelegenheid hun leerdoelen inzichtelijk te maken en deze te bereiken. Met name de manier waarop Anurag aan iedere cursist afzonderlijk aandacht besteedde, en daarbij ook de overige cursisten betrok, heb ik als zeer stimulerend en verhelderend ervaren. Anurag is er erg goed in om door het stellen van vragen, en steeds maar weer door te vragen, de cursist zelf tot de ontdekking te laten komne wat bijv. de kern van een probleem is of waardoor een bepaalde reactie wordt veroorzaakt. Vooral door de uitstekende trainerscapaciteiten van Anurag heb ik veel geleerd over mijzelf en anderen.’ (A.K., Projectcontroller Nederlandse Gasunie).

‘Ik vond je: een warme, inspirerende persoonlijkheid, die goed kan luisteren, die goed kan analyseren, die goed kan coachen, die mensen in hun waarde laat, maar wel zegt waar het op staat (als dat nodig is).’ (F. L., logistiek medewerker Albert Heyn).

‘Anurag, je hebt mij helpen ontdekken wat mijn persoonlijke kracht is. Bedankt voor je inzichten en je visie. Ik zal je niet snel vergeten! (Nathan, projectleider)

‘Anurag, dank je wel voor je hulp bij het zoeken naar mezelf’ (Eleon).

Ik vond de training zeer waardevol en heb hier enorm veel geleerd. Jij wist door het stellen van vragen en het doen van oefeningen bij iedereen tot de kern door te dringen. Ik kijk terug op een intensieve en leerzame cursus. (Esther, facilitair medewerker)

Anurag has a very hospitable, carerfull and precise way of working, which helped me to gain fundamental insight how to act best in my business consultancy projects. (Rick H. Ordina)

Stuur voor nadere informatie en mogelijke data een mail naar: miracoaching@gmail.com (wanneer je niet binnen 2 dagen antwoord hebt gekregen is je mail waarschijnlijk niet aangekomen, wil je me dan bellen of een sms sturen?)