Werken met Voicedialogue

Werken met voicedialogue voor coaches, counsellors, trainers en leidinggevenden

Voicedialogue

Voor deze training is geaccrediteerd voor 16 PE punten bij het ABvC (accred/2013/005)

Deze workshop is voor ieder die nog niet bekend is met voicedialogue en dit graag als methode wil gebruiken in het begeleiden van mensen.

In deze training leer je technieken vanuit de voicedialogue toe te passen die je cliënten/coachees zicht geven op hun innerlijke krachtenveld. Daardoor leren zij hun verschillende kanten te accepteren en in vrijheid nieuwe keuzes te maken.

De theorie van Voice Dialogue gaat er van uit dat je als persoon uit meerdere subpersonen bestaat, die allemaal met andere ogen naar de wereld kijken. De subpersonen houden er verschillende gewoonten op na en hebben andere gevoelens en gedachten.

De methode Voicedialogue is bedoeld om de tegenstrijdige krachten in onszelf in beeld te brengen. Daardoor leren we ook onze verborgen en onderdrukte kanten beter kennen. We creëren ruimte om te accepteren dat we zijn zoals we zijn. Zo ontstaat een innerlijke balans, die het mogelijk maakt bewuster keuzes te maken en vrijer te handelen. Je krijgt inzicht in je eigen gedrag en waarom dat soms ineffectief is. En je ontdekt hoe je je gedrag kunt ombuigen.

We zullen op deze dagen praktisch aan te de slag gaan. Daarnaast krijg je de nodige achtergrond informatie en theoretische onderbouwing. We gaan aan de slag met teksten van de grondleggers Hal en Sidra Stone en oefenen op en met elkaar in het begeleiden van sessies volgens de voicedialogue methode.
Na deze dagen kan je iemand persoonlijk met behulp van voicedialogue begeleiden

Voor Coaches, counsellors, trainers en leidinggevenden

Eerstvolgende data:

data worden binnenkort gepland.  Mail me bij interesse.

Kosten: 280 euro excl btw voor 2 dagen training

De training wordt gegeven op de Jan Olphert Vaillantlaan 34 te Amsterdam (IJburg)